son Dakika teknoloji

Cuma, Eylül 29, 2006

Her eve son sürat internet ve PC! :) :)

"Her Eve Son Sürat İnternet Her Eve Bilgisayar" kampanyasının tanıtım toplantısı bugün yapıldı. Kampanya 1 Ekim-31 Aralık tarihleri arasında sürecek. Türkiye'de bilgisayar sahipliğini ve internet kullanımını yaygınlaştırılmasının hedeflendiği kampanyada, her gelir grubuna yönelik olarak tasarlanan bilgisayar ve internet kampanyasında, uygun fiyatlı bilgisayalar, TTNet'in genişbant internet hizmeti ADSL ile bir arada sunulacak.

Kampanyada iki farklı ürün ve hizmet paketi sunulacak. Bilgisayarlar için sunulan seçeneklerde, iki ayrı konfigürasyonda, Vestel ve Casper markalı masa üstü bilgisayarlar, farklı işletim sistemleri, farklı hız, hafıza kartı gibi özelliklerle ve farklı fiyatlarla sunulacak.
Ayrıca kampanyada TTNet'in sunduğu ADSL hizmeti de paket içinde bulunuyor. TTNet'ten 24 aylık hizmet almayı tercih eden kullanıcılar 256 Kbps'den 2 Mbps'ye kadar her hızda, tercihlere kotalı ve kotasız ADSL paketinden faydalanabilecek.

Kampanyada ilk iki ay için müşterilerden ADSL ücreti alınmayacak. Tüm bilgisayarlarda çocukların güvenli internet kullanımı için ebeveyn kontrol programının yanı sıra, antivirüs programı ve Microsoft Office öğrenci ve öğretmen sürümü bulunuyor.

ADSL TESLİMATI VE KURULUMU ÜCRETSİZ

Katılımcıların istediği şekilde ödeme yapabilmesini sağlamak amacıyla, nakit, 36 aya kadar taksitli kredi kartı ve banka kredisi seçenekleri bulunuyor. Kampanyadan faydalanmak isteyenlerin Türk Telekom ofislerine başvurması gerekiyor. Ayrıca PC, modem ve ADSL'in kurulumu ücretsiz olarak yapılacak.
ANKA

Şimdi benim birkaç yorumum var. Bu bilgisayarları zaten alabiliriz bu fiyata çünkü bunlar büyük ihtimal teknoloji değil sadece internete girebilecek bilgisayarlar olacak.
İkincisi Adsl kullanıcıları zaten kurulum ücreti ödemiyorlar, ilk iki aydan sonrada standart parayı ödeyeceklerine göre bence standart abonelikten pek bir farkı olmayacak.

2 Comments:

  • At 1:17 ÖS, Anonymous Adsız said…

    bn bu kampanyaya abone oldum ama henüz pc gelmedi yetkililere burdan sesleniorum en kısa zamanda bilgisayarım gelsin

     
  • At 8:57 ÖS, Anonymous Adsız said…

    bende bu kampanyaya katıldım ama hale bilgisayarım gelmedı ne biçim iş bu ya bende tavsiye kimse katılmasın bu kampanyaya çünkü bilgisayar gelmiyorrrrrrrrrrr yetkililere sesleniyorum verim bilgisayarımı :(((((((

     

Yorum Gönder

<< Home