son Dakika teknoloji

Salı, Ekim 17, 2006

Türk Hackerlar 250 siteyi çökertti

Türkiye nin değişik yerlerinden kurdukları RSF (ROOTİNG SABOTAGE FORCED) adlı internet sitesinde bir araya gelen, kendilerini sanal askerler olarak adlandıran 3 bin hacker, Fransa'daki 'inkar yasası'nın ardından, başta Fransa ve Ermenistan olmak üzere yaklaşık 250 siteyi çökertti.

Ele geçirdikleri Fransız ve Ermeni sitelerine Türk bayrağı ve Atatürk posteri yerleştiren Hackerlar, üç gün içinde iki ülkeye yaklaşık 3 milyon euro zarara uğrattıklarını belirtti. Site kurucusu ve yöneticisi yaptığı açıklamada "Basın ve medya kuruluşlarına geçtiğimiz hafta Fransa?nın Türkiye aleyhinde almış olduğu sözde Ermeni soykırımı kararlarından dolayı ülkemizde Fransa?ya karşı büyük ölçüde bir tepki başlamıştır. Fransız mallari boykot edilmiş ve Fransa Büyükelçiliği'nin önünde gösteriler yapılmıştır. Biz de sanal alemde bu tepkilere katıldık. Geçen iki gün çerisinde 250 siteyi çökerttik" dedi. Sanal alemdeki operasyonlarını saldırı ve istihbarat timleri sayesinde yürüttüklerini belirten grup lideri,(delidolu) amaçlarının Türk sitelerine saldırıları engellemek ve karşı saldırı düzenlemek olduğunu belirtiyor.

Bir çok Türk sitesinin açıklarını bulup kapamaları için uyarıda bulunduklarını belirten grup lideri, Fransız sitelerine yönelik saldırılarının önümüzdeki günlerde devam edeceğini belirtti.

2 Comments:

  • At 11:41 ÖÖ, Anonymous Adsız said…

    yasayınbe
    gösterin ipnelere türklerin kimolduğunu

     
  • At 10:57 ÖS, Anonymous Adsız said…

    iskorpitiks den sonra bu iyi oldu brawo size arkadaşlar gebertin onları..

     

Yorum Gönder

<< Home